A ceremóniamester feladatai:

Az esküvő előkészítése és lebonyolítása során tanácsadóként és vezetőként dolgozom együtt a párral az esküvő sikeréért. Az esküvő forgatókönyvének elkészítésekor ötleteket adok, hogy szórakoztató, de ne túlszervezett legyen az esküvő. A szertartás alatt is odafigyelek a protokoll betartására. Tiszteletben tartom a hagyományokat, rugalmasan segítek a rokoni szálakkal kapcsolatban, hogy mindenben teher nélkül dönthessetek,

Ahogy Ti szeretnétek.

Az esküvő napján irányítom és felügyelem az eseményeket. Ceremóniamesterként ellenőrzöm a helyszín, és segítek az apró hibák javításába. Együttműködöm a dekorossal a látvány, a zenekarral a hangulat,az étteremmel a profi kiszolgálás érdekében.Határozott kézben tartom a háttérben folyó munkát, kommunikálok a vendégekkel és szem előtt tartom minden kívánságotokat. Ceremóniamesterként fontos résztvevője vagyok az esküvőtöknek, de a főszereplők Ti Lesztek! Jelenlétem összeszedettséget és profizmust tükröz. Ceremóniamesterként a pár tökéletes támasza vagyok. Jelenlétem meghatározó és nélkülözhetetlen. Megszólalásaim kedvesek, személyesek és a forgatókönyv menetét követik.

Ceremóniamesterként minden mozzanatom a szervezettség és a jó hangulat céljait szolgája.Az eseményre pontosan, felkészülten érkezem. Az esküvő előkészítésében tudásom legjavát adom, hogy az esküvő forgatókönyve megvalósítható eseményeket és időrendet tartalmazzon. Az előkészítés során felhívom a figyelmet az esetleges problémás helyzetekre, melyekre megoldást javaslok.

Minden esetben összehangolom a pár igényeit, a vendégek összetételét és a helyszín paramétereit. Protokolláris kérdésekben felkészülten járok el!
A megbízás feltételei szerződésben rögzítettek.