Kedves Házaspár!

Engedjék meg,hogy őszinte szívvel gratuláljak Önöknek! Házasságkötésükkel megalkották az egyik legnagyobb értéket, a családot, az összetartozást. Ha jubileum előtt állnak, ha ezüst- vagy aranylakodalomról van szó, úgy tisztelettel és elismeréssel gratulálok az együtt töltött évekhez, évtizedekhez és kívánok még nagyon sok boldog évet egymás oldalán.

Amennyiben házasságkötésük ünnepélyes megerősítését, avagy jubileumi fogadalomtétellel történő megújítását tervezik, úgy az Önök által megálmodott koreográfia szerint tudom vállalni a szertartás vezetését, egy tetszőleges helyszínen és időpontban.

Az előkészületek során feltétlenül érdemes végiggondolni, hogy mi legyen az ünnepi beszédek tartalma, milyen legyen a szertartás hangulata, stílusa. Mik azok a kedves élmények, emlékek, melyeket feltétlenül felidéznének e jeles napon. Rendkívül fontos az ízlésüknek megfelelő zenei összeállítás, mely akár a teljes ceremónia alatt kívánatos lehet.

Ha gyermekek is ünnepelnek Önökkel, feltétlen érdemes valami apróbb feladatot kigondolni a részükre: ez lehet a pár felvezetése a bevonulásnál, egy vers előadása vagy a jegygyűrűk átadása. Meghittebb, kedvesebb lehet, ha egy kedves hozzátartozó mond néhány szívből jövő gondolatot, jókívánságot a szertartás során.

A rendezvény helyszíne és időpontja szinte bármilyen lehet, igazodva az Önök igényeihez és az időjárási körülményekhez. Minden, itt fel nem sorolt részlet egyeztethető a személyes megbeszélés alkalmával.