Minden házasulandó pár élete legszebb napjának képzeli el az esküvőjét, amikor minden kizárólag körülöttük forog.
De tényleg így van ez?
Vajon mennyi fejtörést jelent az ifjú párnak, hogy meghívott vendégeik, akik kisgyermekkel érkeznek a jeles napra ugyanilyen jól érezzék magukat, boldogan együtt örülhessenek meghívóikkal.

A Nagy Napon általában az a szokás, hogy mindkét fél részéről összegyűlik a család apraja-nagyja, akikkel az est folyamán lehetőség nyílik beszélgetni, ismerkedni, áldomást inni.
Lesznek olyanok is, akikkel hosszú évek óta ez a nap lesz az újra találkozás ideje. A gyermekkel érkező családok egy kicsivel nehezebb helyzetben vannak ilyenkor, a társalgásban megosztott figyelemmel tudnak csak jelen lenni, hiszen fél szemük mindig a gyermeken van. Ez teljesen természetes, és nem elvárható tőlük, hogy egy pillanatra is felügyelet nélkül hagyják a kisebbeket.

Szerencsére azonban ma már erre az esetre is van megoldás, hogy a gyermekkel érkező vendégeitek is ugyanolyan felhőtlenül szórakozzanak és veletek együtt tudjanak örülni, ünnepelni egybekelésetek napján.

Az esküvői gyereksarok szolgáltatás, leveszi a terhet a gyermekkel érkező családok válláról. A kicsiket gyermekszerető animátorok fogadják egy külön nekik kialakított játszósarokban, ami színes, izgalmas játékokat és kreatív foglalkozást kínál a kis érdeklődőknek.
A szolgáltatás sajátossága, hogy a gyermekek életkorának megfelelő elfoglaltságot, és nem utolsó sorban aktív felügyeletet is jelent a számukra. A gyerekek mégiscsak saját korosztályuk társaságát keresik leginkább a rendezvényeken, erre itt teret és lehetőséget adhatunk nekik. A távoli rokongyerekek a közös játék során jobban megismerhetik egymást, és lehetséges, hogy még évekig emlegetni fogják azt az unokatestvért, akivel ezen a napon ismerkedtek meg.

Ha a Ti esküvőtökön is lesznek vendéggyerekek, akkor már most nézzetek megbízható, esküvői gyermekfelügyelet után, hiszen a legjobbakat hamar lefoglalják!

Létszámot tekintve 3-4 gyereknél még nem szükségszerű, de már 6- 7-8 vendéggyermek esetében elgondolkodtató, hogy igénybe vegyétek ezt a szolgáltatást. Az ár a szolgáltatás függvényében változó, de higgyétek el, megéri, hiszen így ugyanúgy bulizhattok együtt meghívott régi iskolatársaitokkal, barátaitokkal, mint 5-6 évvel ezelőtt.

Az arcfestés, henna és csillámos testfestés színesebbé és vidámabbá tesz bármilyen rendezvényt. A kisebbeknek kitűnő szórakozást nyújt például a játszósarok, rajzolás, színezés, gyöngyfűzés, lufi hajtogatás vagy más kézműves foglalkozás.

Végső soron a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, a kicsiknek pedig épp olyan fontos szüleik elérhető, hallótávolságban lévő közelsége, mint ahogy a játék és a kicsit zabolátlan pihenő. Nem árt ha az ünneplő öltözék mellett váltó és játszó ruhát pakolunk be gyerekeknek, így garantáltan feszengés nélkül lazán játszhatnak a kicsik. Tanácsként csak azt tudnám javasolni a szülőknek, hogy kerüljék a túlzott formális esküvői gyermekruhákat had legyen kényelmes az ott eltöltött idő. A kisebbeket a megállapodás alapján altatják is, ha erre alkalmas helyet tud a helyszín biztosítani.

A gyereksarok szolgáltatáson felül – amennyiben igény van rá – pihenő- és alvósarok felállítására is lehetőség van, ha a helyszín erre alkalmas. így a szülők is részesei lehetnek a menyasszonytáncnak és az éjféli koccintásnak, nem kell a vacsora után hazarohanni.

Céges családi napra készülsz?
Nehéz féken tartani az aprónépet?
Ez most nem akadály!

A szolgáltatások tökéletesen alkalmazkodnak a rendezvény forgatókönyvéhez.

Választhatsz:

 • Arcfestés
 • Csillámtetoválás
 • Henna tetoválás
 • Fotó sarok
 • Mesenézés
 • Mese olvasás
 • Diavetítés
 • Játszósarok
 • Kézműves foglalkozás
 • Táncoktatás kicsiknek
 • Csapat játékok
 • Sorversenyek
 • Akadály versenyek
 • Kidfitnesz